1.АНТИ-СТРЕС FOREVER МАСАЖА
Дубока и детаљна масажа, која интегрише искуства истока и запада. Анти стрес програм који ће са вашег тела, ума и душе скинути све записе свакодневнице, стреса и свега онога што као терет носите на раменима.
Траје 50мин.

2.DECOCTE - АРОМАТЕРАПЕУТСКА МАСАЖА
Најлепше и најделотворније комбинације ароматерапеутских уља учиниће да детаљна масажа тела оствари дубински ефекат у остварењу хармоније душа-ум-тело.
Траје 60мин.

3.ROYAL MASSAGE - КРАЉЕВСКА МАСАЖА У 4 РУКЕ
Уметност вајања тела у 4 терапеутске руке. Специјално креиран третман само за ваше одлагање знакова стреса, напетости у зглобовима, мишићима, улазак у стање нирване и негу коже. Масажа након које ћете се осећати опуштено и полетно, незаборавно путовање до најскривенијих делова себе.
Траје 45мин.

4.ОЛИМПИЈА - СПОРСТКА МАСАЖА
Овај програм  превасходно је креиран за спортисте и оне који су рекреативно у њему. Јака и врло дубока масажа која захваљујући брзим и дубоким покретима интензивно побољшава циркулацију крви и лимфе, инсистирајући притом на детоксификацији организма као и блокирању задржавања млечне киселине у мишићима, превенирајући на тај начин упале мишића. Поред тога, изузетно делује и на ослобађање зглобова и лигаментарног система напетости. Осећај након ње је интензиван - прокрвљеност целог тела, лакоћа у екстремитетима и леђима.
Траје 45мин.

5.THE POWER OF VULCANO - СНАГА ВУЛКАНА - МАСАЖА СА ВУЛКАНСКИМ КАМЕЊЕМ
Масажа топлим вулканским камењем покренуће читав процес хармонизације у вашем организму. Топлота из загрејаних каменова опустиће напете мишиће и одагнати записе стреса и свакодневице, а уједно терапеут ће вас детаљном масажом целог тела опустити, покренути детоксификацију организма, учинити покретљивост у зглобовима лакшу и осећаћете се лагано и полетно.
Траје 60мин.

6.SWEET CHOCO МАСАЖА - МАСАЖА СА ПРЕПАРАТИМА НА БАЗИ ЧОКОЛАДЕ И МЕДА
Поред ароматерапијског учинка, овај третман има изузетан анти стрес ефекат, интензивира детоксификацију тела и изузетно благотворно делује на кожу чинећи је посебно глатком, сјајном и баршунастом. Креатор је посебну пажњу обратио на богатство покрета и комбинаторику источњачких и западњачких техника саме масаже, после које се осећате лагани „као перце“ и потпуно опуштени.
Траје 75мин.

7.   BIG BLUE ТРЕТМАН - ВЕЛИКО ПЛАВЕТНИЛО - ТРЕТМАН ТЕЛА СА ПРЕПАРАТИМА  НА БАЗИ АЛГИ
„Заогрните“ тело препаратима на бази моћне алге ламинарије и зароните у чаробни свет морских дубина. Овим третманом поред тога што ћете приуштити себи дубоку релаксацију, поспешујете детоксификацију целог организма, негујете кожу, а након масаже се осећате као да вам је тело извајано. Овај третман је идеалан уколико сте у фази скидања вишка килограма.
Траје 75мин.

8.VINERGIA - ТРЕТМАН СА ПРЕПАРАТИМА НА БАЗИ ЕКСТРАТА ЦРВЕНОГ ВИНА
Вински екстрат пребогат флавоноидима као снажни антиоксиданс покренуће процес детоксификације вашег организма. Третман којим се циркулација побољшава, напети мишићи опуштају, зглобови релаксирају, а вишак задржане течности евакуише из организма.
Траје 75мин.

9. HERBAL SPA - ХОЛИСТИЧКА МАСАЖА СА ТОПЛИМ БИЉНИМ ЈАСТУЧИЋИМА
Ако сте заљубљеници индијског приступа неговања тела и чувања здравља, препустите се миомирисима који ће до вас доћи из топлих биљних јастучића, напуњених ђумбиром, лавандом, рузмарином и кимом. Примењени у холистичкој масажи коју терапеут осмишљава према вашем сензибилитету и потребама, уз помоћ посебно креираних ароматерапеутских уља, иницираће вас да пронађете пут до унутрашњег мира и избалансирате се у физичко-ментално-духовном смислу.
Траје 60мин.

10. WELLNESS BREND ТРЕТМАН „РИБАРСКА БАЊА“
У овом скоро двочасовном wellness путовању до хармоније душе, ума и тела обједињене су најделотворније и садржајне технике истока и запада. Кроз елементе шиацуа, лимфне дренаже, рефлексотерапије стопала, класичне масаже, фитоароматерапије и hot stones терапије  пред вама је сама уметност вајања тела, ума и душе. Водећи се природним лепотама нашег краја, аутор је  јастучиће који се користе у третману напунио лековитим биљем Јастребца, а топли вулкански каменчићи који ће се на вама наћи и са којима ће се термоефекат опуштања побољшати позваће вас у шетњу природно богатим крајем уз реку Рибаре. Гостопримство и топлина домаћина није изостављена, зато је сваки покрет дозиран и посвећен вама и према вашем сензибилитету, са жељом да узвртимо поверењу које сте нам указали.
Овај програм није само масажа већ озбиљан и врло детаљан wellness концепт који на организам делује на свим његовим нивоима. Поред тога што поседује значајан анти стрес карактер, хармонизује проток животне енргије, утиче на ослобађјање сваке ћелије од токсина, чини тело виталним, помаже бољој концентрацији и иницира позитивне мисли и добро расположење. Ово је систем који чува здравље и тела и ума и душе.
Траје 120мин.

11. ШИАЦУ ТРЕТМАН - ИСТОЧЊАЧКА ВЕШТИНА ХАРМОНИЗАЦИЈЕ КРЕТАЊА  ЖИВОТНЕ ЕНЕРГИЈЕ
Главно начело на коме почива третман шиацу (shiatsu) је да тело има способност да се доведе у равнотежу и исцели. Поред чињенице да шиацу опушта уморно тело, овај третман опушта и нервни систем, стимулише крвоток и дисајне органе и благотворно делује на целокупни организам.
Траје 90мин.

Актуелно

ЕТНО ВОДЕНИЦА СРНДАЉЕ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ 21.05.2024.

РАДНО ВРЕМЕ ОД 11:00 ДО 18:00 ЧАСОВА

ПОНЕДЕЉАК НЕРАДАН ДАН

 

ОТВОРЕНИ БАЗЕНИ ПОЧИЊУ СА РАДОМ ОД 01.05.2024. 

 

ОД 09.11.2023. ГОДИНЕ КАФЕ ПОСЛАСТИЧАРНИЦА ВИДИКОВАЦ 

 РАДНО ВРЕМЕ  16:00 - 22:00 ЧАСА

 

 

 

 

 

 

 

Опширније...

 

Контакт

Пријемна служба, резервације: +381 (0)37 865 120; 865 270

Viber - WhatsApp +381 (0)63 87-82-886

Факс: +381 (0)37 865 129

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

СПА ЦЕНТАР резервације и заказивање масажа

+381 060/70-11-335

контакт и информације

+381 (0)37 865 275; +381 (0)37 865 276

СПА ЦЕНТАР радно време

10-20 часова

ЛИЦЕ ЗА ЗАШТИТУ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ У НАШОЈ УСТАНОВИ 

Радица Јовановић, дипломирани правник

+381 (0)37 865 271

Факс: +381 (0)37 865 129